12 måder dit eget website kan øge trafikken

Få inspiration til hvordan dit eget website kan øge din trafik.

Growth Marketing
 — 
7
 Min read
 — 
March 2, 2021

👋 Hey, jeg er Thomas og velkommen til mit newsletter Moxii 🤩 Cirka 1-2 gange om måneden tackler jeg spørgsmål om growth, marketing, startups, etc. og prøver generelt bare at være hjælpsom. Send mig dine spørgsmål og som tak giver jeg actionable, real-talk advice 🤜🤛

✨ Tilmeld newsletter ✨

NB! Denne artikel er kapitel 5 om hvordan dit eget website kan øge trafikken i artikel serien
“117 måder du kan øge trafikken på dit website i 2019 (nemt, hurtigt & effektivt)”

---

Bruger du dit eget website til at øge trafikken på dit website? Det lyder garanteret selvmodsigende, men det er det faktisk ikke. Se selv:

[Grunden til vi starter på #50 nedenfor er, at dette som sagt er kapitel 5 i artikel serien “117 måder du kan øge trafikken på dit website i 2019”]

Website trafik taktik #50: Vækst din mailliste

En stor og fyldig mailliste er dit bedste aktiv for at få mere trafik. Dine email subscribers vil være de første til at læse dit content og dele det med deres netværk, hvilket giver dig et initialt boost hver gang du offentliggør noget.

Picture5.png

Og hvis du tilbyder produkter, vil de være de første til at købe dem og tjekke dem ud.

Website trafik taktik #51: Kør en giveaway

En giveaway er en rigtig god taktik til at få mere trafik på dit website og samtidig få email subscribers. Lav siden på Kickofflabs (eller en anden lignende side), vælg nogle priser der passer til din niche og send så en email til til din mailliste samt promover giveawayen på de sociale medier.

Picture6.png

Hvis du samtidig opfordrer folk til at dele den med sine venner, vil du se langt mere trafik!

Hvis du vil have udførlig guide til hvordan du laver en succesfuld giveaway, så tjek step 6 ud i den her guide. Her fik jeg på 14 dage 951 unique visitors med en konverteringsrate på 80,4% - altså 761 emails og dermed potentielle kunder (uden at bruge penge på annoncer eller andet reklame!).

Hvis du gør det rigtigt, kan du nemt få flere tusinde nye subscribers!

Website trafik taktik #52: Brug Snip.ly til at drive trafik tilbage til dig

Når du deler content, så gør det med et Snip.ly link, så når folk læser det, er der også en call-to-action til at besøge dit website. På den her måde promoverer du dig selv (og andre), når du deler noget.

Picture7.png

Website trafik taktik #53: Tilbyd et gratis produkt

Lav et gratis produkt, der relaterer til dit websites content, host det på dit site og del det så med dit publikum.

Picture8.png

Hvis produktet er godt og folk besøger siden, vil det ikke kun blive samlet op af søgemaskinerne, men de første du sender det til, vil fortælle deres netværk om det og drive mere trafik til dit website.

HubSpot lavede deres “Website grader” til at analysere folks websites, lave anbefalinger og derefter forsøge at få folk til at købe HubSpot.

Lær af dem og overvej følgende: Er der et tool, der relaterer sig til mit website, jeg kan lave til mit publikum?

Website trafik taktik #54: Sælg et ‘bundle’ med andre produkter

Ræk ud til produkter og blogs med samme målgruppe som dit og foreslå et produkt ‘bundle’ mellem jer.

Picture9.png

Når du så lancerer din ‘bundle’, skal det promoveres til dit publikum og vær sikker på, at din partner også promoverer til sit. Alle involveret vil få mere trafik og mere salg!

Website trafik taktik #55: Interview influencers på dit website

Ved at interviewe en influencer i dit space (og sikrer dig, det er virkelig godt!), låner du troværdighed til dit website ved at have dem der og du kan bede dem dele det med deres netværk.

Picture10.png

Den danske virksomhedsbørs Saxis gør dette ret godt.

Det giver dig også en mulighed for at ranke på Google med deres navn, så når folk søger på mere info om dem, popper dit site op.

Website trafik taktik #56: Skriv en ekspert roundup

Udover at interviewe bare en enkelt person og feature vedkommende på dit site, kan du også skrive en “ekspert roundup”, hvor du rækker ud til et antal forskellige eksperter og får deres holdning til et givent emne.

Picture11.png

Det har den fordel, at det potentielt giver dig promovering fra en række influencers, samtidig med du igen låner en masse credibility til dit content ved at have mange influencers’ navne på det.

Website trafik taktik #57: Anmeld virksomheder og produkter

Hvis du skriver en god og ærlig anmeldelse af en virksomhed eller et produkt, kan du formentlig få dem til at dele det med deres publikum.

Picture12.png

Alt du behøver at gøre er, at vise det til dem, så de ved de kan dele det.

Website trafik taktik #58: Host et webinar og bed din liste promovere det

Sammensæt et gratis webinar omkring noget du ved dit publikum vil være interesserede i og bed dem så invitere deres venner med.

Picture17.png

Så længe det oprigtig talt er et gratis, ikke-sælgende webinar, vil folk generelt værdsætte gratis information og være mere villige til at invitere deres venner med.

Website trafik taktik #59: Post jobopslag

Et jobopslag er en god måde at putte dit website foran et nyt publikum. Her er et eksempel på hvordan Bettertruck gør det.

Picture14.png

Du skal selvfølgelig ikke gøre det, medmindre du rent faktisk gerne vil ansætte en. Men når du gør det, så vær sikker på, at jobopslaget er spændende nok til at det får folk til at besøge dit website.

Website trafik taktik #60: Lav et forum på dit website

Hvis du gerne vil have folk til at diskutere dit site på dit site, kan du bruge plugins som fx bbPress til at tilføje et forum.

Picture15.png

(Ovenstående eksempel er fra Amino.dk)

Fordelen ved at have det på dit eget site er, at du på den måde får en masse trafik tilbage til dit site, når folk ønsker at have en diskussion - og eftersom du bestemmer reglerne, kan du linke til så mange af dine artikler, du har lyst til.

Website trafik taktik #61: Lav en award

Alt afhængigt af hvilken type content du laver, kan du publicere awards til virksomheder i din industri for at anerkende dem for deres ekspertise, el.lign. i udvalgte områder.

Picture16.png

Efterhånden som din award får mere anerkendelse, vil de sider der bliver udvalgt automatisk blive mere motiverede til at publicere dem og prale om at have vundet, hvilket driver trafik tilbage til dig som skaberen af awarden.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at downloade trafik taktik lommeregneren, så du nemt og overskueligt kan vurdere hvilke tiltag, der giver mest mening for dig at fokusere på baseret på tid, pris og impact.

>> DOWNLOAD TRAFIK TAKTIK LOMMEREGNEREN <<

117 MÅDER DU KAN ØGE TRAFIKKEN PÅ DIT WEBSITE I 2019

Hvis du ikke har fået læst de resterende trafik taktik artikler i artikel serien, er her en oversigt over alle kapitlerne:

Kan du lide det, du læser? 🥸 Så overvej at dele det med en ven eller tilmeld dig nyhedsbrevet (hvis du ikke allerede har gjort det).

✨ Tilmeld newsletter ✨