11 måder du kan drive website trafik ved at bruge ‘message boards’

Brug message boards til at øge trafikken på dit website.

Growth Marketing
 — 
7
 Min read
 — 
March 2, 2021

👋 Hey, jeg er Thomas og velkommen til mit newsletter Moxii 🤩 Cirka 1-2 gange om måneden tackler jeg spørgsmål om growth, marketing, startups, etc. og prøver generelt bare at være hjælpsom. Send mig dine spørgsmål og som tak giver jeg actionable, real-talk advice 🤜🤛

✨ Tilmeld newsletter ✨

NB! Denne artikel er kapitel 2 om “message boards” i artikel serien
“117 måder du kan øge trafikken på dit website i 2019 (nemt, hurtigt & effektivt)”

Message boards bruges generelt mest til diskussioner om et givent emne og der er derfor én gylden regel, som du ALTID bør følge, når du gør brug af dem:

Giv altid mere, end du tager.

Vær et aktivt og bidragende medlem i communitiet før du beder folk tjekke dit website. Hop ikke bare ind og smid omkring dig med dine links i håbet om at folk vil klikke på dem. Det vil de formentlig ikke - de vil tværtimod blive trætte af dig og du vil muligvis blive smidt ud.

[Grunden vi starter på #30 nedenfor er, at dette er kapitel to i serien 117 måder du kan øge trafikken på dit website i 2019 (nemt, hurtigt & effektivt)]

Website trafik taktik #30: Post i Yahoo grupper

Yahoo grupper er communities med ligesindede folk, der taler om deres interesser og er derfor et perfekt sted at finde potentielle kunder, der kunne være interesserede i dine produkter/services/content.

Photo 2.png

Website trafik taktik #31: Du bør også poste i Facebook grupper

En Facebook gruppe er en ret almindelig og populær måde at finde folk, der kunne være interesserede i den niche du forsøger at målrette. Det er nemt at søge efter de grupper, der relaterer til dit område og så er det med at vælge dem, der har flest medlemmer med størst aktivitet.

Photo 3.png

Vær dog opmærksom på, at mange grupper har regler omkring hvordan/hvornår/hvorfor du må poste links til dit eget website (for eksempel på bestemte dage, etc.) og hvor aktiv du må være med at referere til dit eget website - så husk at læse op på reglerne før du begynder at dele!

Website trafik taktik #32: Lav din egen facebook gruppe

Hvis du ikke gider spille efter reglerne i andre Facebook grupper, har du muligheden for at lave din egen. Lav en gruppe for folk der er interesserede i de ting du taler om eller sælger på dit website og byg et community med ligesindede der kan diskutere den pågældende niche.

Picture2.png

Når du så har nye artikler eller content, kan du dele lige så tosset du vil! Bare sørg for ikke at gøre det alt for meget, da det bare vil få folk til at smutte igen.

Website trafik taktik #33: Post i Google Groups

Lidt ligesom Yahoo Groups, kan du finde Google grupper, der passer til din niche og dele artikler eller idéer der også.

Photo 4.png

Website trafik taktik #34: Post i Slack teams

Hvis du er medlem af nogle Slack Teams, kan du dele dine nye artikler med folk, der kunne være interesserede. Eller du kan dele et link til et andet sted, hvor du har postet din artikel.

Join evt. nogle relevante Slack communities og begynd at engagere dig. Du kan tjekke Slack List ud og se om nogle af dem kunne være relevante.

Website trafik taktik #35: Lav dit eget Slack team

Som på Facebook kan den bedste strategi nogle gange være at lave dit eget Slack community og dele dit content der. På den måde sikrer du dig, at du ikke kommer i problemer med administratorerne og samtidig ved du, at alle i Slack teamet er interesserede i det du ønsker at dele med dem.

Her er et eksempel fra den danske startup Contractbook, som fungerer super godt.

Website trafik taktik #36: Post i niche forummer

Udover de store chat platforme som Facebook og Slack, kan du finde andre niche forummer om specifikke emner relateret til din industri.

Hvis du bruger de her niche forummer, er det vigtigt du først bliver et aktivt og bidragende medlem, før du spørger/beder om noget fra andre. Hop ikke bare ind og promover dig selv - bliv en respekteret bidragsyder, så folk rent faktisk ønsker at læse dine ting.

Website trafik taktik #37: Post på Reddit

Reddit er kæmpe stort i USA, men bruges også en del i andre engelsksprogede lande som fx Storbritannien, Canada, osv. Så hvis det giver mening for dig, så find nogle relevante subreddits for din niche og del dit content eller produkter her.

Picture5.png

Men pas på! Reddit kan ikke lide selvpromovering, så du skal ikke bare smide links til dit website op før du er blevet en del af communitiet.

Husk også at læse deres retningslinjer ift. hvordan og hvorledes med opslag. Nogle subreddits vil fx kun tillade tekst, andre også links men ikke til personlige blogs, osv. Følg reglerne, så du ikke bliver smidt ud igen.

Website trafik taktik #38: Host en Reddit AMA

Hvis du initialt har et mindre publikum og kan tale som en ekspert på området, så prøv at hoste et Reddit AMA (Ask Me Anything), hvor dit publikum og andre på Reddit kan stille dig spørgsmål.

Gør det gerne i en mere målrettet subreddit end en standard AMA. Hvis du fx skriver en del om tømrerarbejde, så prøv at lave en AMA omkring dine erfaringer som tømrer i /r/carpentry.

Website trafik taktik #39: Del dit produkt på Product Hunt

Hvis du har et faktisk produkt, en bog, et spil eller podcast, kan du submitte det til Product Hunt og blive inkluderet i deres daglige liste med nye fede ting, som andre på det store internet kan finde.

Hvis du resonerer med deres community, vil du formentlig få flere tusinde (eller 10-tusinde) nye besøgende på dit website.

Website trafik taktik #40: Submit dit content til community sites

Der er også en del andre sider, der minder lidt om Reddit ift. at dele artikler eller information, som fx Inbound, GrowthHackers og Triberr.

Picture1.png

Når du deler på de her sider, kan det resultere i tonsvis af trafik - så længe du ikke bliver opfattet som spam og sørger for, at det du deler er værdifuldt!

For at gøre det nemmere for dig, har jeg lavet en trafik taktik lommeregner, der kan udregne hvad der giver mest mening for dig at fokusere på ud fra tid, pris og impact.

#2.png

Så hvis du ikke allerede har gjort det, så kan du med fordel downloade den nu og se hvad der giver mest mening for dig at fokusere på. Den bliver løbende opdateret med alle 125 trafik taktikker, efterhånden som artiklerne bliver publiceret de næste mange uger.

>> DOWNLOAD TRAFIK TAKTIK LOMMEREGNEREN <<

117 MÅDER DU KAN ØGE TRAFIKKEN PÅ DIT WEBSITE I 2019

Hvis du ikke har fået læst de resterende trafik taktik artikler i artikel serien, er her en oversigt over alle kapitlerne:

Kan du lide det, du læser? 🥸 Så overvej at dele det med en ven eller tilmeld dig nyhedsbrevet (hvis du ikke allerede har gjort det).

✨ Tilmeld newsletter ✨