5 måder dine nyhedsbreve kan drive trafik til dit website

Brug dine nyhedsbreve på en mere intelligent måde og driv ekstra trafik til dit website.

Email Marketing
 — 
4
 Min read
 — 
March 2, 2021

👋 Hey, jeg er Thomas og velkommen til mit newsletter Moxii 🤩 Cirka 1-2 gange om måneden tackler jeg spørgsmål om growth, marketing, startups, etc. og prøver generelt bare at være hjælpsom. Send mig dine spørgsmål og som tak giver jeg actionable, real-talk advice 🤜🤛

✨ Tilmeld newsletter ✨

NB! Denne artikel er kapitel 8 om hvordan dine nyhedsbreve kan drive trafik til dit website i artikel serien
117 måder du kan øge trafikken på dit website i 2019 (nemt, hurtigt & effektivt)

---

Bruger du dine nyhedsbreve til at drive trafik til dit website? Hvis ikke, så er det her guiden til dig.

[Grunden til vi starter på #91 nedenfor er, at dette som sagt er kapitel 8 i artikel serien “117 måder du kan øge trafikken på dit website i 2019”]

Website trafik taktik #91: Send en email om nyt content

Hvis du har en mailliste (og det burde du), så husk at sende en mail til folk når du har en ny artikel eller andet nyt content på dit website. Det vil drive din første initielle trafik og forhåbentligt drive dine første delinger også.

send-email-om-nyt-content.png

Website trafik taktik #92: Opret en auto-reply med dit bedste content

Tag et kig i Google Analytics → Adfærd → Oversigt dashboard og identificer dit top 5 mest populære content. Opsæt dem til at blive sendt til folk via din auto-reply. Her kan du se, hvordan min seneste så ud:

Opret-en-auto-reply-med-dit-bedste-content.png

Website trafik taktik #93: Bed dine eksisterende læsere om at videresende din seneste email

I din næste email til dine subscribers, bed dem da om at videresende emailen til en ven de tænker kunne være interesseret i dit website eller produkt.

Bed-dine-eksisterende-læsere-om-at-videresende-din-seneste-email.png

Alle dine følgere kender mindst én ligesindet, der kunne være interesseret - så udnyt det!

Website trafik taktik #94: Spørg dine læsere HVAD DE VIL HAVE

En måde du kan finde ud af, hvad for noget content du bør lave, er ved at spørge dine eksisterende læsere, hvad de gerne vil læse.

Spørg-dine-læsere-HVAD-DE-VIL-HAVE.png

Du vil formentlig opdage nye content idéer, du aldrig har hørt om.

(Hvis du er tilmeldt mit nyhedsbrev og ikke har fået en sådan mail endnu, så får du nok én på et tidspunkt - og jeg håber inderligt, at du vil svare)

Website trafik taktik #95: Lav en liste swap

En anden effektiv måde at få mere trafik, er ved at samarbejde med en (eller flere), der har ca. samme størrelse mailliste som dig.

Jeg har ikke selv gjort det endnu, men skal helt sikkert prøve det af i fremtiden - derfor har jeg ikke et eksempel, jeg kan vise (men opdaterer så snart, jeg har et konkret eksempel).

Men det fungerer grundlæggende som et blog swap, hvor du bare mailliste swapper i stedet for. Hver især sender I en mail til jeres mailliste med noget content, der driver trafik til hinandens websites.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at downloade trafik taktik lommeregneren, så du nemt og overskueligt kan vurdere hvilke tiltag, der giver mest mening for dig at fokusere på baseret på tid, pris og impact.

>> DOWNLOAD TRAFIK TAKTIK LOMMEREGNEREN <<

117 MÅDER DU KAN ØGE TRAFIKKEN PÅ DIT WEBSITE I 2019

Hvis du ikke har fået læst de resterende trafik taktik artikler i artikel serien, er her en oversigt over alle kapitlerne:

Kan du lide det, du læser? 🥸 Så overvej at dele det med en ven eller tilmeld dig nyhedsbrevet (hvis du ikke allerede har gjort det).

✨ Tilmeld newsletter ✨