117 måder du kan øge trafikken på dit website (nemt, hurtigt & effektivt)

Her er hele 117 måder, du kan trafikken på dit website - behøver jeg sige mere?

Growth Marketing
 — 
60
 Min read
 — 
March 2, 2021

👋 Hey, jeg er Thomas og velkommen til mit newsletter Moxii 🤩 Cirka 1-2 gange om måneden tackler jeg spørgsmål om growth, marketing, startups, etc. og prøver generelt bare at være hjælpsom. Send mig dine spørgsmål og som tak giver jeg actionable, real-talk advice 🤜🤛

✨ Tilmeld newsletter ✨

>> BONUSMATERIALE: Trafik taktik lommeregner til at prioritere din indsats <<

Det spørgsmål jeg oftest får igen og igen, er “hvordan får jeg mere trafik på mit website?”

Når jeg så dykker ned i spørgsmålet, er det sjældent den store forkromede løsning folk er ude efter - men derimod nogle taktikker der er nemme, hurtige og effektive.

Derfor har jeg fundet 117 måder til netop at gøre det (som alle er forholdsvis nemme, hurtige og effektive) og alle har en kort beskrivelse til at hjælpe dig med at lade idéerne komme flyvende.

Eftersom det er en ret MASSIV liste, anbefaler jeg du downloader trafik taktik lommeregeren - her bliver alle tiltagene sorteret efter tid, pris og impact, så du kan se, hvad der giver mest mening for dig at fokusere på.

trafik-taktik-lommeregner-tid-pris-impact.png

>> DOWNLOAD TRAFIK TAKTIK LOMMEREGNEREN <<

Hvis du starter helt fra scratch, kan du med fordel også læse, hvordan jeg gik fra 0 til +2.500 website besøgende på 30 dage (og 204 betalende kunder).

For at du ikke drukner i information (og dermed ikke får det implementeret - taler af bitter erfaring!), har jeg inddelt de 117 måder i 10 kapitler/kanaler, hvor jeg publicerer ét kapitel hver uge de næste 10 uger i streg. Så kan du tage det stille og roligt implementere alle tiltagene uge for uge.

Jeg har valgt at kalde hver taktik for en ‘trafik taktik’ - fordi det rimer og det så forhåbentligt hænger bedre fast.

Her er kapitlerne (klik på linket for at gå til artiklen):

>> FÅ TRAFIK TAKTIK LOMMEREGNEREN, SÅ DU KAN PRIORITERE DINE TILTAG! <<

Kan du lide det, du læser? 🥸 Så overvej at dele det med en ven eller tilmeld dig nyhedsbrevet (hvis du ikke allerede har gjort det).

✨ Tilmeld newsletter ✨