4 SEO taktikker du ikke har råd til at misse

Behøver jeg sige, at SEO er essentielt for dit website? Her er 4 taktikker, du ikke har råd til at misse.

SEO
 — 
4
 Min read
 — 
March 2, 2021

👋 Hey, jeg er Thomas og velkommen til mit newsletter Moxii 🤩 Cirka 1-2 gange om måneden tackler jeg spørgsmål om growth, marketing, startups, etc. og prøver generelt bare at være hjælpsom. Send mig dine spørgsmål og som tak giver jeg actionable, real-talk advice 🤜🤛

✨ Tilmeld newsletter ✨

NB! Denne artikel er kapitel 9 om undervurderede SEO taktikker, der hurtigt kan drive trafik til dit website i artikel serien
“117 måder du kan øge trafikken på dit website i 2019 (nemt, hurtigt & effektivt)”

---

Glem ikke at din search engine optimization (SEO) også kan hjælpe dig med at drive mere trafik til dit website. Her er fire super nemme SEO taktikker, som du ikke har råd til at misse.

[Grunden til vi starter på #96 nedenfor er, at dette som sagt er kapitel 9 i artikel serien “117 måder du kan øge trafikken på dit website i 2019”]

Website trafik taktik #96: Tilføj navn til dine billeder

Ved at tilføje meta navne til dine billeder, kan du øge sandsynligheden for de bliver samlet på Google Images og drive folk til dit website.

Her kan du se et eksempel i Squarespace.

facebook-call-to-action-seo.png

Eftersom hver artikel typisk har mellem 10-20 billeder, kan det give en del mere trafik end bare artiklerne i sig selv. Det er trods alt ting 10-20 yderligere, der kan styrke din ranking - udover selve artiklen.

Website trafik taktik #97: Optimer dit content for bedre rankings

Gå til Google Search Console > Search Traffic > Search Analytics og filtrer alle Queries for dit website med Impressions og Position for de seneste 90 dage som her:

seo-ranking-optimer-dit-content-med-google-search-console-for-bedre-rankings.png

Gennemgå listen og find alle dine keywords, der har >100 Impressions og en Position mellem 5-15. Det er de keywords, du kan optimere dit content med for at komme i position 1-3, så du hurtigt kan få mere trafik.

seo-optimering-google-search-console-liste.png

Hvis du klikker på en Query, vil du blive taget til et Google search result site, så du kan se hvilke dele af dit content, du bør optimere.

Website trafik taktik #98: Få gæste posts fra forfattere med høj search volume

Tag et kig i et competitive intelligence værktøj som fx SEMrush og prioritér en liste med forfattere i din industri, du skal række ud til, baseret på den search volume de har på deres navn.

competitive-intelligence-semrush-jesper-buch-eksempel.png

Ræk ud til dem og incentiver dem til at poste på din blog (fx. promovering til din mailliste på 10.000, annonce penge til deres content, etc.).

De vil blive eksponeret til et nyt audience, du vil få noget nemt content og du vil formentlig ranke i søgninger med deres navn i fremtiden.

Website trafik taktik #99: Kæd dine blog posts sammen med links

Inkluder links til dine andre blog posts i alle dine blog posts. Det hjælper dig med din SEO ranking og samtidig hjælper det folk med at blive på dit site i længere tid ved at blive linket videre til nyt relevant content.

MEN! Husk at gøre det med måde samt gør det kun, hvor det giver mening at linke til den pågældende artikel. Her kan du se et eksempel, hvor det giver mening at linke til en anden artikel:

seo-blog-post-interlink-sammenkæd-blog-posts-idea-backlog-eksempel.png

Så hver gang du publicerer noget nyt, så gå igennem dit tidligere content (eller bare de mest populære) og se, hvordan du kan linke til dit nye content.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at downloade trafik taktik lommeregneren, så du nemt og overskueligt kan vurdere hvilke tiltag, der giver mest mening for dig at fokusere på baseret på tid, pris og impact.

>> DOWNLOAD TRAFIK TAKTIK LOMMEREGNEREN <<

117 MÅDER DU KAN ØGE TRAFIKKEN PÅ DIT WEBSITE I 2019

Hvis du ikke har fået læst de resterende trafik taktik artikler i artikel serien, er her en oversigt over alle kapitlerne:

Kan du lide det, du læser? 🥸 Så overvej at dele det med en ven eller tilmeld dig nyhedsbrevet (hvis du ikke allerede har gjort det).

✨ Tilmeld newsletter ✨