Arbejd med mig

👋 Hej, jeg hedder Thomas.

Jeg hjælper danske tech - primært SaaS - founders, CEOs og growth teams med at bygge deres growth model og dermed vækste mest effektivt.

Skal vi drøfte mulighederne for et samarbejde? Så book et intro kald nedenfor, send mig en mail på tkj@moxii.dk eller kontakt mig på LinkedIn.

Her er nogle konkrete eksempler på, hvad jeg har hjulpet med:

For at kunne hjælpe dig med at bygge din growth model, dykker jeg ned i alt fra dit produkt og data til marketing og kunder. På den måde kan vi sammen bygge det rigtige fundament for at vækste, bygge din growth engine (og få den til at virke), implementere de rigtige growth frameworks, undgå dyre fejltagelser og sammensætte det bedste team.

Helt kort hjælper jeg dig med at vækste din startup/scaleup på den mest effektive måde.

Jeg hjælper typisk på en af følgende tre måder:

  1. Growth Advisor: Som advisor rådgiver og guider jeg dig løbende i hvordan du bygger, vækster og skalerer din startup.
  2. Growth Consultant: I et fast defineret projekt bygger, optimerer og eksekverer vi sammen jeres growth model.
  3. Fractional / Interim Growth Lead: Jeg indtager midlertidigt en rolle i ledelsesteamet med ansvaret for at bygge, optimere og eksekvere jeres growth model - både med og uden et team under mig.

Hvad siger founders, CEOs & growth entusiaster om mig?

“I starten af 2023 fik vi lov til at arbejde sammen med Thomas (han er jo meget kræsen 😉) og det blev til et fedt forløb med tydelige resultater!!”
- Karsten Madsen, CEO & Co-founder hos Morningscore
“Det var så indsigtsfuldt at have dig som en del af teamet. Vi høster stadig frugterne af vores samarbejde.”
- Louise Ea Kraneled, Head of Operations hos Morningscore
“Kæmpe anbefaling herfra 👍 Vi samarbejdede med Thomas i 2021 og har sparret løbende siden da!”
- Rune Sønderby, Co-founder hos StudentPulse
"Til andre der overvejer at booke et møde med Thomas, vil jeg gerne sige, at det helt sikkert er tiden værd. 

Du får med garanti nogle vinkler med på emner, som du troede, du havde set fra alle sider."
- Simon Munch, Co-founder & COO hos Juice
“Jeg havde en Open Door session med Thomas, han var rigtig god til at lytte og forstå min nuværende position med TimeOps, og der kom nogle rigtig gode pointer på bordet.

Når man prøver at drive en PLG SaaS virksomhed så mener jeg helt klart at kommunikation med kunder er noget af det sværeste, men Thomas havde nogle rigtig gode forslag og idéer, som jeg tror kan tage TimeOps kommunikation til et nyt niveau.
- Morten Ricki Rasmussen, Founder & CEO hos TimeOps
“Jeg fik kompetent sparring og konkrete forslag på aktuelle emner i Trailhub, som jeg vil tage med videre til vores strategimøder. Dernæst fik jeg af- og bekræftet en række forskellige teser, hvilket er en befrielse, når man sidder over for en mand med en vis erfaring inden for dette felt.

Thomas er dygtig, erfaren og utrolig nem at tale med. Han forstår hurtigt din forretning og er i stand til at give dig kvalificerede input til de udfordringer, du måtte sidde med.”
- Dennis Nick Hansen, Partner hos TrailHub
“Vi dykkede ind i vores lancerings- og markedsstrategi for vores web-app, og modtog værdifulde input om fx målgruppe og tidlig brugerinddragelse, der gav os en mere fokuseret plan for lancering.

Man behøver ikke et specifikt problem eller spørgsmål for at drage fordel af Thomas' indsigt - det at prøve vores planer af sammen med ham har åbnet op for nye muligheder, vist os blinde vinkler og styrket vores strategi betydeligt.”
- Jonas Snedevind Nielsen, Co-founder & CEO hos Arked

Skal vi drøfte mulighederne for et samarbejde? Så book et intro kald nedenfor, send mig en mail på tkj@moxii.dk eller kontakt mig på LinkedIn.

Vi tales ved 😊