Start her

Velkommen til Moxii Newsletter 💌

👋 Hej, jeg hedder Thomas og velkommen til Moxii 🤩 Jeg hjælper founders, CEOs og growth teams med at bygge, vækste og skalere danske tech startups (læs hvordan her).

… og så deler jeg løbende mine erfaringer og viden her i mit newsletter.

Join +1.000 danske tech founders, CEOs, investorer og growth entusiaster for at få fuld adgang til mit newsletter og website. Huskede jeg at nævne, det er 100% gratis?

“Det er det bedste danske nyhedsbrev jeg har subbet på nogensinde!! :) Keep up the good work”
“Dine nyhedsbreve og artikler er super gode. Jeg læser en del, men må sige, at kvaliteten i dit content er højt. Bliv endelig ved med det ;-)”
“Kæmpe fan af dit newsletter”

Hvad handler det her newsletter så om?

Lad os starte med det åbenlyse…

At bygge, vækste og skalere en tech startup er som det vilde vesten. Der er en overflod af ligegyldigt bullshit og AI-genereret l***, men ingen - ikke engang eksperterne - fortæller *hvordan* du gør det. Det, min ven, er op til dig selv at regne ud.

Og hvis du endelig er heldig at finde en, der har noget fornuftigt at sige, er det som regel baseret på det amerikanske marked - og der er bare stor forskel på at bygge en tech startup i USA versus i Danmark.

Derfor har jeg gjort det til min mission at hjælpe danske tech startup founders, CEOs og growth entusiaster med hvordan de rent faktisk gør det.

Formålet med hver eneste artikel er derfor at give dig noget handlingsorienteret og praksisnært, som du rent faktisk kan bruge til noget 🤜🤛

Kort sagt: Jeg er her for at hjælpe dig med at bygge, vækste og skalere din danske tech startup.

Her er nogle af de seneste artikler, du formentlig kan bruge til noget:

PS: Jeg sender kun mit newsletter, når jeg har noget fornuftigt at sige - hvilket er cirka et par gange om måneden. Nogle måneder lidt mere, andre lidt mindre.

Hvad siger danske tech startup founders, CEOs, investorer & growth entusiaster?

“Mange relevante artikler og tydeligt at du er ekspert. Derudover er det fedt, at du går så grundigt til værks og inkluderer input fra andre startups.”
“Down to earth approach. Det er skrevet så selv jeg (en teknisk profil) kan forstå det."
"To the point; der er ingen udenomssnak og ligegyldig fyld. Der er konkret viden som er funderet og kan direkte anvendes.”
“Det er det bedste danske nyhedsbrev jeg har subbet på nogensinde!! :) Keep up the good work”
“Dine nyhedsbreve og artikler er super gode. Jeg læser en del, men må sige, at kvaliteten i dit content er højt. Bliv endelig ved med det ;-)”
“Kæmpe fan af dit newsletter”
“Fortsæt det gode arbejde som jeg er sikker på hjælper mange startups”

Og hvem skriver det så?

Det gør jeg! Jeg hedder Thomas og har de seneste mange år bygget, vækstet og skaleret adskillige tech startups - både selv og hjulpet andre.

I dag bruger jeg det meste af min tid på at hjælpe danske tech founders, CEOs og growth entusiaster med at bygge deres growth model og dermed vækste mest effektivt - og så deler jeg løbende mine erfaringer og indsigter i mit newsletter.

Her er nogle eksempler på, hvad jeg har hjulpet med:

Før det troede jeg, at jeg skulle være slipsedreng og sad derfor nogle år i strategiafdelinger i et par C25 virksomheder. Men det gik simpelthen for langsomt til min smag.

Når jeg ikke hjælper startups med at vækste eller skriver om det, elsker jeg at bruge tid med min lille familie 👨‍👩‍👦‍👦, lave mad 🧑‍🍳, dyrke al slags sport 🏋️‍♂️, være ude i naturen 🌳 eller bare hænge ud i København (drikke kaffe) ☕️

Hvis du vil følge med på rejsen, er du meget velkommen til at følge mig på LinkedIn.

... og så tilmeld dig lige Moxii Newsletter - så får du en lækker mail hver gang, jeg har skrevet noget nyt, som du rent faktisk kan bruge til noget ✌️

Enjoy 😊